20 березня у стінах Полтавського юридичного коледжу відбулася презентація ELSA Poltava

20 березня у стінах Полтавського юридичного коледжу відбулася презентація ELSA Poltava (Європейської організації студентів права), на яку була запрошена директор коледжу Старостіна Любов Леонідівна.

 

Члени організації Суржа Анна, Роман Інна та Галєєв Ярослав розповіли студентам про можливості, які дає організація, про міжнародне співробітництво та майбутні перспективи вступу до неї. Спікери розповіли про кючові напрямки своєї діяльності, про цікаві моменти роботи в сім’ї ELSA.

Директор розповіла нам про Вільнюську колегію, яку вона мала можливість відвідати. Присутнi пeреглянули фото аудиторій, в яких навчаються студенти, подивитися на кабінети інформатики та зони відпочинку. Студенти активно вступали в обговорення, цікавились досвідом, який отримала директор, та вирішили перейняти і собі деякі ідеї.

Останні роки кількість українських студентів, які віддали перевагу європейській освіті, стрімко зростає. Але таку ж якісну освіту можна отримати i в нас, створивши кoмфортнi умови навчання та налагодивши спiвпрацю з європейськими навчальними закладами. Усе в наших руках!

 
Top