Успіхи в інтелектуальних змаганнях

Наші студенти назвичайно розумні, тож не втрачають можливості показувати свої знання. 5 жовтня студенти третього та четвертого курсів взяли участь у грі «Що? Де? Коли?» «Інтелектуальний капітал міста». Серед учасників команди «Парадокс КАРАСИКА» були Суржа Анна, Пивовар Вікторія, Роман Інна, Струков Владислав, Скирда Крістіна та Шейка Оксана.

 

 Загалом гра була надзвичайно цікава, і, не дивлячись на те, що «парадокс КАРАСИКА» були мало не наймолодші серед учасників, вони все одно показали досить непоганий результат. Наша команда під дуже креативною назвою була нагороджена почесною подяку за участь у грі.

 

Організатором команди у Полтавському юридичному коледжі стала викладачка Пивоварська Ксенія Сергіївна. 26 вересня вона у складі команди «Лось Barbudos» отримала перемогу у першій грі IV сезону «Що?Де?Коли? по-республіканськи» та стала кращим гравцем. 

 

Ми маємо надію, що це не остання гра команди «Парадокс КАРАСИКА» і студенти з задоволенням і надалі брати муть активну участь у подібних заходах. До участі в інтелектуальних іграх запрошуються усі бажаючі!

 
Top