Юстиція відкрита для людей

5 жовтня 2017 року наші студенти, які є членами Координаційної ради молодих юристів мали можливість взяти участь у засіданні, що відбулось у приміщенні Головного територіального управління юстиції в Полтавській області.

Нас привітно зустріли працівники управління, які провели нам дуже цікаву екскурсію кабінетами управління, зокрема ми були в кабінеті начальника та у різних відділеннях. Нам було надзвичайно цікаво, адже не кожного дня ми маємо можливість побачити зсередини, як працюють ограни влади. А тут ми побачили безпосередньо працівників і мали можливість спостерігати, як вони працюють, нам розповідали про свою діяльність, про напрямки роботи і багато іншого.

Після екскурсії відбулося засідання, де ми обговорювали наш майбутній план роботи та нововведення, які будемо впроваджувати у новому 2018 році. Працівники юстиції відмітили наше бажання працювати та нашу активність. Їм приємно було чути, що наші студенти готові активно працювати та вивести діяльність Координаційної ради молодих юристів на новий рівень.

Загалом ми отримали гарні враження від спілкування з працівниками юстиції та іншими членами Координаційної ради молодих юристів. Ми вдячні за надану можливість активно працювати та розвиватися. А також дякуємо Головному територіальному управлінню юстиції у Полтавській області за надзвичайно цікаву екскурсію!

 
Top