Привітання до першого вересня

Дорогі студенти, викладачі!

Щиро вітаю вас з Днем знань, з початком нового навчального року, який Україна розпочинає не зважаючи на всі виклики і загрози.

Війна випробовує нас щодня на міцність, на стресостійкість, людяність, здатність навчатися і працювати. Вона загартовує нашу незламність і бажання жити і працювати у країні щасливих людей з жовто-блакитним серцем.

Нині коледж відкриває свої двері з надією мати повноцінний навчальний рік, створювати нові проєкти і успішно реалізовувати їх з нашими студентами.

Від вашої старанності, жаги до знань, сумлінності залежить майбутнє нашої країни. Наша молодь – то справжній скарб України, її рушійна сила.

Майбутнє мирної України починається з усвідомлення того, що це суверенна і незалежна держава, яка має демократичні цінності, соціальну спрямованість та дбає про верховенство права.

Любі студенти, станьте юристами нового часу! Рухайтеся впевнено до своєї мрії, не відступайте, не бійтеся помилок, вірте у себе і власні сили, довіряйте нашим викладачам, які відкриють перед вами цікавий світ юриспруденції.

Пліч о пліч щоранку будуватимемо нове життя, в якому відсутні такі поняття, як корупція, хабарництво, державна зрада, академічна недоброчесність, плекатимемо професіоналізм і професійну етику, розвиватимемо критичне і аналітичне мислення, прокачаємо комунікативні навички та навчимося працювати у новій команді.

Я бажаю кожному із вас, щоб новий навчальний рік був максимально плідним та багатим на якісні знання, особистісний розвиток та набуття практичного досвіду, життєвонеобхідного, щоб стати справжнім професіоналом.

З вірою у Перемогу

Директорка коледжу Любов СТАРОСТІНA
1

 
Top