Інтелектуальний турнір «Брейн-ринг»

З ініціативи студентської ради міста Полтави та за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому у fashion club «Подіум» 26 жовтня відбувся інтелектуальний турнір «Брейн-ринг».

15 команд з вищих навчальних закладів міста у запеклому інтелектуальному протистоянні боролися за звання найрозумнішої. Турнір складався з вибіркових турів першого та другого кіл: гри «на виліт», боїв за півфінал та фінал.

У цій грі взяли участь і наші студенти, а саме представники групи ПК-21-А та групи ПК-31-А: Суржа Анна, Горєв Микита, Струков Вдадислав, Бодак Маргарита, Роман Інна, Конюшенко Анна. Наші студенти достойно показали себе в цій грі. Отримали масу емоцій та гарних спогадів, які надовго залишаться в пам’яті. Під час гри панувала неймовірна атмосфера командної роботи та взаєморозуміння між учасниками. Окрім безпосередньої гри, команда коледжу також відповідала на питання інших команд та отримала солодкі призи і була нагороджена грамотою за участь у грі.

«Ми з задоволенням взяли участь у даному заході, і хочемо брати участь в майбутньому, адже подібна діяльність сприяє нашому розвитку, дозволяє отримати  якомога більше корисних навичок. Ми також дякуємо за підтримку інших студентів нашого коледжу, які вболівали за нас впродовж всієї гри», – сказали учасники команди після завершення інтелектуального змагання.

Вітаємо нашу команду з дебютом на міському конкурсі!!!

 
Top