Шановні студенти, викладачі та співробітники, щиро вітаю вас із Новим роком і Різдвом Христовим!

website-3 

Дорогі студенти, колеги, друзі!

У ці останні дні 2022 року кожний з нас підводить його підсумки: надбання, втрати, нереалізовані задуми, нові мрії та надії…

Так робимо і ми. Надбання маємо значні: сила волі й духу, велич нації, єднання думкою і серцем, сміливість йти до мети, долаючи на шляху безліч перепон. Слово УКРАЇНА – то любов, великими літерами у серці назавжди!

Втрат багато, вони гострим болем пронизують свідомість, щоранку о 9:00 примушують завмирати і щільно зціплювати вуста, вони розділили наше життя на на дві частини – до 24 лютого 2022 року і після.

Полтавський фаховий коледж Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого зосередив свою роботу на головних цілях: освітній діяльності, допомозі ЗСУ та особам, які постраждали внаслідок війни. Переконані, що разом збільшуємо готовність нашої країни давати відсіч ворогу.

Ми навчилися робити маленькі кроки і радіти, що ті зрештою ведуть нас до однієї великої мети – до Перемоги, до мрії жити у власній вільній країні, говорити однією мовою, дихати на повні груди дощами й грозами під мирним небом!

Дорога коледжанська родино, від душі вітаю з новорічними і різдвяними святами! Бажаю, щоб Новий 2023 рік приніс нам усім довгоочікувану Перемогу та мир, здоров’я, благополуччя, огорнув теплом та радістю наші душі і оселі!

До нових звершень,  НЕЗЛАМНІ!

Любов СТАРОСТІНА,
в.о. директора коледжу

 
Top