Привітання ректора Анатолія Гетьмана з Днем знань

Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники Університету!

Вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року! Щиро сподіваюся, жодні карантинні виклики не стануть перешкодою на шляху до омріяної професії, розкриття наукових уподобань та особистісного розвитку. Тим паче, що Університет минулоріч продемонстрував абсолютну готовність до дистанційної освіти, а професійність і прогресивність викладацького складу дозволила швидко опанувати технології онлайн-формату.

Однак сьогодні я особливо щасливий вітати вас саме у стінах нашого університету, бачити посмішки, відчувати нестримну енергію, яка разом із вами струменіє коридорами вишу.

Попереду на нас чекає напружений, але цікавий навчальний рік. За парти сідають першокурсники, з якими ми пов’язуємо великі сподівання. Для них цей день незабутній, адже саме з нього починається цікавий і нелегкий час пізнання, нових звершень, самостійного життя. Всім, хто продовжує навчання, бажаю досягти професійного успіху і гідно представляти свою альма-матер. Наші студенти та випускники вже протягом багатьох десятиліть славлять рідний університет і є взірцевими фахівцями у багатьох галузях права та охорони законності! Упевнений, колектив вишу також наполегливо працюватиме над тим, щоб не лише зберегти чільне місце в освітньому просторі України, а й докладе усіх зусиль, щоб стати ближчими до передових університетів світу.

 У цей прекрасний день зичу вам великого натхнення на шляху підкорення наукових вершин, завзяття і терпіння, мудрості й порозуміння, злагоди і миру! Переконаний, наш професіоналізм і ваші здібності та таланти стануть запорукою нових визначних успіхів, котрими пишатиметься Україна.

Анатолій ГЕТЬМАН
ректор Університету

 
Top