Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники Університету, щиро вітаю вас із Днем юриста!

photo1665168134-800x420

Правнича професія завжди користувалася великою повагою, адже саме завдяки служителям Феміди в усі часи вдавалося рухати країну вперед, розвивати її потенціал, допомагати вирішувати найскладніші питання суспільного, політичного, громадського життя.

Право має безліч завдань і важелів впливу на будь-яку царину діяльності людини, без нього жодна галузь не здатна існувати в рамках сучасного прогресивного, демократичного, глобалізованого світу. Україна як гідний член європейської родини, звісно, тримає міцний авторитет серед держав, що сповідують принципи верховенства права. Це стало можливим тільки завдяки вашій клопіткій праці, шановні юристи, відповідальному ставленню до букви закону, патріотизму і щирій любові до свого народу.

Також не можу оминути увагою наших правників-освітян, які зараз стали справжніми героями, бо навіть під ворожими обстрілами, з підвалів й окопів, продовжують нести світло знань студентству. Коли ворог безжально атакує українські міста і села, ми ще міцніше тримаємо оборону і ще завзятіше навчаємо своїх дітей, адже розуміємо всю відповідальність перед молодим поколінням. Упевнений, саме юристи покликані вести невпинну боротьбу за справедливість і гуманність, забезпечувати непорушність принципів правової держави й закріплювати в суспільній думці повагу до закону як невід’ємну частину життя і патріотичної позиції.

Бажаю вам, шановні правознавці, миру, міцного здоров’я, родинної злагоди, натхнення і творчої наснаги для нових звершень на благо Батьківщини й українського народу.

 
Top