Час карантину не зупиняє можливості підвищувати свій професійний рівень та розширювати кругозір

Час карантину не зупиняє можливості підвищувати свій професійний рівень та розширювати кругозір, тому викладачі циклової комісії правових фундаментальних та професійно-практичних дисциплін активно працюють зі студентами та займаються самоосвітою.

Голова циклової комісії Дубович Олеся Валеріївна взяла участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції «DYNAMICS OF THE DEVELOPMENT OF WORLD SCIENCE» (Ванкувер, Канада), прослухала вебінар «Критичне і креативне мислення: ресурси і практики» та отримала сертифікат, розробила методичні матеріали для проходження студентами виробничої практики.

Шайхаєва Олена Мустафаївна взяла участь в онлайн-конференцї «Податково-правова доктрина», де практикуючи юристи, судді апеляційних судів та Верховного Суду висвітлили основні аспекти та доктринальні положення в регулюванні неделіктних та деліктних податкових відносин, судові доктрини при вирішенні податкових спорів. Також прослухала вебінар, де спікером виступив суддя Вищого антикорупційного суду Олег Федоров, який акцентував увагу на безпосередній діяльності суду, особливостях конкурсного відбору та практичних складових діяльності.

Проведено бінарне онлайн-заняття для студентів першого курсу. Шайхаєва О.М. та Шеховцова О. І. обговорили з першокурсниками питання взаємодії законодавчої, виконавчої та судової гілок влади.
У рамках начальної дисципліни «Господарське право» Покровською Анастасією Олегівною проводиться різнопланова робота зі студентами ІІІ курсу та групи ПК-24.

 

94274955_2650246458528763_7351653674696835072_o 94601789_2650246025195473_3242948445920559104_o

Основна частина роботи відбувається в гугл класі, де студенти отримують завдання та надсилають свої виконані роботи. Практичні заняття проводяться онлайн, через систему Zoom, відповідно до розкладу занять. На практичних заняттях перевіряється знання теми у вигляді колоквіуму та обговорюються задачі за темою. Після вивчення комплексу з 3-4 тем проводиться тест для закріплення вивченого матеріалу за допомогою сайту Всеосвіта. Студенти виконують творчі завдання у вигляді проходження квестів, створення презентацій, таблиць, планів дій суб’єктів господарювання.

Викладачі циклової комісії правових фундаментальних та професійно-практичних дисциплін активно використовують електронні ресурси, у тому числі підручники, таблиці, презентації та відеоматеріали. Проводять лекції та практичних занять з використанням відеоконференції Zoom, індивідуальні та групові консультації ддя студентів щодо опрацьовуваного матеріалу та консультування при проходженні виробничої практики. Студенти виконують практичні завдання на платформі Google-classroom. Оцінювання всіх видів роботи ведеться в електронному журналі, доступ до якого мають студенти всіх груп курсу.

Викладачі циклової комісії ініціювали проведення кіномарафону на юридичну тематику із подальшим обговоренням та написанням студентами есе. Учасників попросили оцінити і рекомендувати улюблені кінематографічні твори, пов’язані з професією юриста. Студентам не довелося вигадувати, чим зайнятися у вільний час святковими днями. Вони проводили його з користю, відпочивали навчаючись.

Викладачі циклової комісії правових фундаментальних та професійно-практичних дисциплін готуються провести чергову Правничу школу молодого юриста в онлайн-режимі.
Робота продовжується.

 
Top