«Це по-полтавськи»

Продовжує свою роботу ініціативна група проекту «Це по-полтавськи». Активними учасниками цієї групи є студенти Полтавського юридичного коледжу, члени команди «Teenergizer» Кругліковський Ростислав та Коряк Дмитро.

Цього разу місцем зустрічі став прес-центр Полтавського міського будинку культури. Тут 25 січня розпочав свою роботу Пункт правової допомоги «Від знань до дії». Його мета – залучення молоді до життя громади та можливості отримання консультацій та надання інформації на теми, що найчастіше зустрічаються в повсякденному житті. У першому засіданні взяли участь 22 студенти, що прагнуть бути корисними суспільству та знають, як навчити цьому інших.

16 січня відбувся ще один захід проекту «Це по-полтавськи». Його учасниками стали 40 небайдужих молодих полтавців та студенти коледжу, активні помічники волонтерського загону Мартиненко Катерина, Лавренчук Олена та Конюшенко Анна.

У невимушеній та дружній атмосфері брейн-рингу «Знай. Вмій. Дій» організаторам вдалося торкнутися питань екології, альтернативних джерел енергії, охорони тварин та ін. А головне зацікавити молодь та привернути її увагу до нагальних проблем людства. У грі взяли участь 4 команди. що отримали спеціальні відзнаки.

 
Top