Футбол – це тяжка праця

З 13 квітня по 30 травня збірна команда «Юрист», до якої ввійшли студенти  Полтавського юридичного коледжу (Педченко  С., Поляков А. (ПК-23-А), Аверін М. (ПК-22-А), Гришко В. (ПК-12-А), Вощинський С. (ПК-31-А), Єгоренко Р. (ПК-24), Ломака М. ( ПК-22-А-фотограф)), взяла участь в турнірі з міні-футболу на кубок ректора, професора  В.О. Онищенка. Місцем проведення самого турніру став Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка.                         

Турнір проходив у 2 етапи.           У першому футболісти повинні були пройти своєрідну кваліфікацію і вибороти собі шанс на боротьбу за 1-8 місце.

Другий етап був поділений на 7 турів (в одному турі зустрічалися 8 команд, які виборювали собі очки і виграші для того, щоб здобути першість)  У цьому турнірі наша команда показала гарний результат:

Тур 1

«Юрист» VS «Викладач»

Рахунок 7-5

Тур 2

«Нафтопром» ФНГіП VS «Юрист»

Рахунок 6-2

Тур 3

«Юрист» VS «Стимул» ГФ

Рахунок 5-0

Тур 4

«Юрист» VS «ПКТ»

Рахунок 4-3

Тур 5

«Юрист» VS «ДЮСШ̎̎̎  “Молодь”»

Рахунок 6-3

Тур 6

«Фаворит» ННІФЕ та МVS «Юрист»

Рахунок 8-5

Тур 7

«Максимум» ФІТТІС VS «Викладач»

Рахунок 4-2

Після закінчення останньої гри команда «Юрист» зайняла  5 місце з 16 команд-учасників.

Було досить нелегко, але наша команда показала гарний рівень, змогла на належному рівні зарекомендувати наш навчальний заклад.

Окрему подяку слід виразити нашому головному тренеру Юрію Петровичу Прокопчуку за кропітку роботу зі спортсменами, моральну підтримку.

Бажаємо творчих і спортивних  успіхів нашим футболістам,  перемоги в наступних змаганнях !!!

 
Top