У «Школі волонтерів» проведена зустріч представників волонтерських загонів міста з волонтеркою Корпусу Миру Фелісією Гаммон

5 грудня у «Школі волонтерів» була проведена зустріч представників волонтерських загонів міста з волонтеркою Корпусу Миру Фелісією Гаммон. На занятті були присутні i волонтери волонтерського загону «Промінь світла» Полтавського юридичного коледжу.

Фелісія розповіла присутнім про історію створення волонтерської організації Корпус Миру. Акцентувала увагу на активній роботі волонтерів Корпусу Миру у світі. Розповіла про власні волонтерські проекти та волонтерські ініціативи, які вона реалізовує в Україні.

Волонтери Полтави з цікавістю слухали розповідь Фелісії, а після її виступу засипали питаннями. Їх цікавило, які напрямки волонтерської роботи є популярними у Сполучених Штатах Америки, скільки часу американці приділяють волонтерській роботі, що найбільше сподобалося в Україні, які враження від співпраці з українськими волонтерами та багато інших.

Зазначимо, що деякі волонтери спілкувалися з Фелісією англійською і це її приємно вразило, а ось вона намагалася спілкуватися з присутніми українською чим викликала симпатії у волонтерів Полтави.

Зустріч була цікавою, а атмосфера невимушеною та дружньою. А головне з’явилися спільні цікаві ідеї щодо волонтерської роботи та бажання продовжити спілкування і співпрацю!

 
Top