У Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА відбулася нарада, щодо актуальних питань реєстрації на ЗНО-2020 та дослідження PISA.

27 січня 2020 року у Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА відбулася нарада з відповідальними за формування комплектів реєстраційних документів осіб, які складатимуть ДПА з української мови, математики або історії України та з предмета за вибором студента в закладах вищої освіти І-ІІ р.а. щодо актуальних питань реєстрації на ЗНО-2020 та дослідження PISA.
Барболіна Н.М. детально розповіла про особливості реєстрації на ЗНО-2020. Вона зазначила, що з 03 лютого за допомогою сервісу «Зареєструватися», розміщеному на офіційному сайті Українського центру (testportal.gov.ua), можна сформувати та роздрукувати реєстраційну картку в закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти І-ІІ р.а., що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації. Після обробки документів на адресу закладів від регіонального центру надійдуть сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційні бюлетні та реєстраційні повідомлення учасників ЗНО.
Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Основну сесію буде проведено з 21 травня по 15 червня.
Детальну інформацію про порядок реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання подано на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua).
На нараді були присутні відповідальні за формування комплектів реєстраційних документів осіб, які складатимуть ДПА у формі ЗНО у Полтавському юридичному коледжі, заступник директора з навчально- виховної роботи Корнет С.О. та викладач Кришталь Ю.В.

 
Top