Участь членів гуртка «Еколог» в обласному етапі Всеукраїнської акції

 З метою актуалізації уваги  молоді до сучасних проблем приваблювання, охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів, проведено обласний етап Всеукраїнської акції  «День зустрічі птахів».

Головні завдання акції полягають в ознайомленні з видовим різноманіттям перелітних птахів рідного краю; поширення знань про сезонні явища у природі і в житті птахів; розвиток гуманного ставлення до птахів, мотивація інтересу до їх охорони; формування відповідальності за стан оточуючого природного середовища; залучення до практичної діяльності у проведенні робіт по приваблюванню птахів; сприяння вихованню активної життєвої позиції учасників акції.

Загалом до обласного оргкомітету було надіслано 31 конкурсну роботу, в яких було вміщено 115 фотографій, 15 малюнків; 4 плакати, учасниками акції заготовлено 120 кг корму, виготовлено 1 буклет, 4 презентації та 12 пташиних будиночків.

Від нашого коледжу участь у акції взяли студенти групи ПК-21-А Алєксандрова Єлизавета, Грігорян Артур, Конюшенко Анна, Крутоус Юлія, Пономаренко Надія, а також студентка групи ПК-23-А – Писаренко Олена, які  є членами гуртка «Еколог».

На підставі висновків журі було вирішено нагородити дипломами Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за високий рівень виконання робіт в обласному етапі Всеукраїнської акції «День зустрічі птахів» шість найактивніших учасників, серед яких троє є студентами нашого закладу: Конюшенко Анна, Крутоус Юлія та Писаренко Олена.

 
Top