Тиждень циклової комісії соціально-гуманітарних та професійно-практичних дисциплін

З 27 квітня по 4 травня в Полтавському юридичному коледжі пройшов тиждень циклової комісії соціально-гуманітарних та професійно-практичних дисциплін, під час якого відбулося багато цікавих заходів.

Першим наймасштабнішим заходом, проведеним за сприянням Студентської ради нашого коледжу, став регіональний хакатон «Чистий диплом: як сприяти академічній доброчесності та запобігти корупції в освіті». У хакатоні взяли участь студенти вищих навчальних закладів Полтави та Полтавської області, які активно виконували завдання, слухали виступи спікерів, навчалися командній роботі та просто цікаво і змістовно провели час. У результаті між учасниками хакатону та Студентською радою м. Полтави було підписано меморандум про академічну доброчесність. 

12

3-4 травня відбулася презентація проектів з господарського права на тему «Державна реєстрація суб’єктів господарювання» під керівництвом викладача циклової комісії Слатвицької А.В. Студенти групи ПК-33А Коряк Дмитро та Кругліковський Ростислав зняли відео про реєстрацію фізичної особи-підприємця, інші – підготували цікаві доповіді з презентаціями та відео, а також запропонували студентам спробувати самостійно зареєструвати суб’єкт господарювання, заповнивши реєстраційну картку та підібравши назву підприємства відповідно до вимог чинного законодавства.

Викладач Пащенко О. В. підготував для студентів коворкінг «Анімаційні ефекти при створенні мультимедійних презентацій», на якому продемонстрував можливості використання програмного засобу PowerPoint, а саме застосування анімаційних ефектів. Студенти навчилися використовувати прийоми анімаційних засобів при створенні мультимедійних презентацій, після чого представили свої роботи та обговорили результати.

Також в рамках тижня циклової комісії було проведено воркшоп на тему «Брендинг юриста», організований Кришталь Ю. В. У рамках воркшопу студенти мали можливість ознайомитися з поняттям “selfбрендинг” і проаналізувати позитивні та негативні сторони брендингу юриста. Студенти спробували власноруч розробити покрокову інструкцію юридичного маркетингу та розробили дизайни власних візитівок.

Викладачі циклової комісії залучили до проведення тижня представників Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, які провели відеолекцію «Міністерство юстиції – мій партнер у захисті прав». Фахівці управління розповіли про сервіси та адміністративні послуги Міністерства юстиції України, які можна отримати онлайн, звернули увагу на можливості реєстрів, послуги, що знадобляться в повсякденному житті, а також дали нашим студентам багато іншої корисної інформації.

32271335_2119001104986637_3576377842419630080_n

Завершальним заходом тижня циклової комісії став правовий квест, організований викладачем Шайхаєвою О. М. У квесті взяли участь збірні команди студентів коледжу. Завданням команд було розгадати загадки та головоломки, а в кінці знайти зниклу дівчину і дізнатися всі нюанси справи, а також правильно оформити процесуальні документи. Загалом тиждень циклової комісії був насичений різноплановими заходами, які дуже сподобались студентам та задали позитивного настрою для подальшого навчання.

 

 
Top