Творча студентська молодь коледжу яскраво продемонструвала свої таланти в Палаці студентів НЮУ імені Ярослава Мудрого

         З метою культурного й духовного виховання, розвитку творчості талановитої молоді за ініціативи Студентського самоврядування та за підтримки ректорату Університету і Департаменту освіти Харківської міської ради 21 березня 2018 року в концертній залі Палацу студентів НЮУ імені Ярослава Мудрого відбувся  конкурс «НЮУ має таланти»,  у  якому взяла участь студентка ІV курсу  нашого коледжу  Кравченко Аліна та хореографічний колектив «Містерія» (Аманова  С., Марченко А., Старостіна  Р., Штепура В., Книш К., Качарові А., Кривень А., Лупуляк Д., Сорока  Є., Пурей В.) з піснею «Дивна квітка» в номінації вокал.

 

Конкурс проводився у форматі концерту, номери конкурсантів чергувалися із виступами професіоналів (джаз-бенд НЮУ імені Ярослава Мудрого, заслужені артисти Вікторія Веннікова, Ян Костирко та ін.). Наші студенти отримали змогу на один вечір зануритись в студентське життя Університету. 22 учасники у чотирьох номінаціях змагалися за перші місця.

 

Суддям на чолі з головою журі – народною артисткою України Тетяною Слюсаренко – було важко визначити кращого, бо рівень виступів кожного конкурсанта заслуговував на І місце. Приємно відзначити майстерність наших конкурсантів, зокрема вокалістки,  яка отримала диплом за участь у конкурс, та пам’ятний подарунок.

Вітаємо переможців і бажаємо всім нових успіхів та звершень!

 
Top