Студенти ІІ курсу послухали цікаву лекцію

15 березня до Полтавського юридичного коледжу завітали волонтери з Вищого державного навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія», які представляли БО «Світло надії».

Темою лекції для ІІ курсу було обрано одну з найскладніших сучасних проблем захворюваності в Україні – туберкульоз. 
Під час розповіді студентам було донесено цінну інформацію про саму хворобу, її збудники, шляхи зараження та діагностики, шкідливі наслідки для здоров’я, дії при боротьбі з хворобою. Потім волонтери провели інтерактивні ігри, суть яких зводилася до перевірки засвоєння студентами поданого матеріалу.

Першою була гра «Правда-неправда»: студентам роздали картки червоного та зеленого кольору, які вони мали піднімати у разі погодження чи непогодження з твердженнями ведучого щодо хвороби. 

Згодом було запропоновано розділитися на 3 групи, кожна з яких мала намалювати плакат, де, на їхню думку, мало бути зображене обличчя хворого на туберкульоз.

У ході заняття студенти активно брали участь у дискусії та ставили запитання. Після лекції присутні подякували волонтерам за надзвичайно цікаву лекцію та цінні, життєво необхідні знання.

 
Top