Студенти провели презентацію міжнародної молодіжної правничої асоціації ELSA

Локальний осередок ELSA Poltava, в особі Локального Правління (студенти Набок В., Коротка Н., Лут Т., Микитенко Д., Пивовар В.) провів 2 презентації у Полтавському юридичному коледжі та Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.
На зустрічі усі охочі змогли дізнатися про можливості, які надає молодому студенту-юристу ELSA, її історію, структуру, а також про особливості повноважень учасників.


Особливо слухачів зацікавили можливості у майбутніх заходах, таких як дебати на тему: «Евтаназія: порушення права на життя, чи реалізація права на смерть» та панельна дискусія «Захист авторського права: способи та методи реалізації», що будуть організовані вже у цьому місяці.
Також привернула увагу тематика STEP – програми міжнародних студентських обмінів, що має на меті забезпечити майбутнього юриста корисною світовою практикою.
Локальне Правління ELSA Poltava висловлює усім, хто долучився до даних заходів, сподівання на майбутню співпрацю та спільні кроки разом до нових висот!

 
Top