Студенти Полтавського юридичного коледжу у рамках тижня Безпеки дорожнього руху відвідали Управління патрульної поліції у м. Полтава

Студенти Полтавського юридичного коледжу у рамках тижня Безпеки дорожнього руху відвідали Управління патрульної поліції у м. Полтава, де зустрілися з працівниками цього новоствореного органу. Патрульні провели бесіду, спрямовану на зменшення рівня аварійності, розказали яка відповідальність передбачена чинним законодавством за порушення правил дорожнього руху та закликали молодь були уважними і обачними на дорозі.

Крім того патрульні продемонстрували службовий автомобіль, його матеріально-технічне забезпечення, порядок застосування спецзасобів, заходів примусу,  технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису, роз’яснили правила затримання, перевірку стану алкогольного сп’яніння. Крім того, у форматі «питання-відповідь» представники патрульної поліції розповіли про добір на посаду поліцейського, про режим роботи та маршрути патрулів поліції, про цікаві факти зі своєї роботи, про превентивні заходи, які можуть застосовувати, зокрема, перевірку документів особи, опитування особи, поверхневу перевірку і огляд, зупинення транспортного засобу.

 
Top