Студенти Полтавського фахового коледжу прослухали лекцію про загрозу ВІЛ-інфекції та СНІДу!

З метою популяризації здорового способу життя, відмови від тютюнопаління та інших шкідливих звичок до студентів Полтавського фахового коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого 21 жовтня 2021 року завітав волонтерський загін «Єдність» Полтавського державного медичного університету.

photo1634822496 (1)

 

Ними було проведено соціально-профілактичну лекцію на тему: «Здоров’я – вибір кожного. СНІД ТА РАК – реальні загрози. Збережи своє здоров’я та життя!».

Волонтери розповіли студентам про про те, як вберегтися від СНІДу та про фактори, які викликають захворювання на рак на конкретних прикладах.

photo1634822496

Проведення подібних заходів допоможе студентам захистити самих себе, а також не залишатися байдужими до тих, хто живе з діагнозом «ВІЛ-інфікований». Адже найкращий захист – це поінформованість.

photo1634822496 (2)

 

Ми щиро вдячні Ющенко Юлії Петрівні, кандидату філософських наук, доценту, координатору волонтерського загону “Єдність”, очільниці сектору соціально-психологічої служби ПДМУ за організацію цікавого та змістовного заходу для студентів Полтавського фахового коледжу!

 
Top