Студенти коледжу відвідали соціально-просвітницький захід «Весни обірване суцвіття» з нагоди 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи

24 квітня 2018 року студенти I курсу Полтавського юридичного коледжу відвідали соціально-просвітницький захід «Весни обірване суцвіття» з нагоди 32-ї річниці Чорнобильської катастрофи у Художньому музеї імені Миколи Ярошенка. До зали Художнього музею запросили ліквідаторів наслідків аварії на атомній електростанції та постраждалих від аварії.

Сьогодні «чорнобильці» у першу чергу закликають пам’ятати події у Прип’яті та тих, хто залишив там своє життя. Про трагедію та її наслідки під час заходу нагадували мистецтвом. Ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції ще раз подякували за їх подвиг, вручивши символічні подарунки. Кожна людина має глибоко замислитися над своїм ставленням до природи, до рідної землі. Обов’язок кожного з нас – добре пам’ятати, що Україна – одна i потрiбно її берегти.

Треба жити в єдності з природою, захищати і примножувати її багатства. Кожен справжній патріот повинен берегти свою землю, піклуватися про її добробут, щоб чудові краєвиди завжди милували людське око.

 
Top