Студентам про систему правової допомоги

28 березня у Полтавському юридичному коледжі відбулася зустріч з директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, кандидатом наук державного управління  Черчатим О.І.

DSC07441

       Олександр Іванович провів лекцію про систему безоплатної первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», механізм надання такої допомоги, категорії населення, які мають право на безоплатну правову допомогу та послуги, які надає полтавський центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Лектор звернув увагу присутніх на результативність роботи та перспективи розвитку цієї системи.  

 

DSC07447Студентів коледжу особливо зацікавило питання можливої співпраці, а саме: участь у заходах, що організовуються центром. Майбутні юристи не лише отримали інформацію про основні напрямки діяльності Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, а й познайомилися з кваліфікаційними вимогами, яким необхідно відповідати, щоб стати працівником системи надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 
Top