Софія Абрамова – призер конкурсу есеїв на патріотичну тематику «Україна – це ми»

%d1%81%d0%be%d1%84%d1%96%d1%8f-%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%be%d0%b2%d0%b0З ініціативи Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка до Дня захисника України вже вдруге відбувся конкурс есеїв на патріотичну тематику «Україна – це ми» серед студентів полтавських вищих навчальних закладів. У порівнянні з минулим роком було подано більше творчих робіт і розширилася  «географія» конкурсу, у якому взяли участь студенти не тільки ПНПУ імені В.Г. Короленка і ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», а й Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка та Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

За результатами роботи журі, були визначені переможці й дипломанти в номінаціях. Усі твори переможців і дипломантів будуть опубліковані на сторінках медіапартнера конкурсу – сайту «ВПолтаві.інфо» (vpoltave.info).

3 місце з есеєм «РОВЕСНИКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ – НАРОДЖЕНІ БУТИ ВІЛЬНИМИ» посіла студентка групи ПК-21-А нашого коледжу Софія Абрамова. 

Вітаємо Софію і зичимо їй нових творчих успіхів!

 
Top