Святий Валентин завітав до Полтавського юридичного коледжу

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

У Полтавський юридичний коледж прийшов Валентин в образі святого, який привітав студентів та викладачів з днем кохання і подарував гарний настрій, валентинки з побажаннями у вигляді яскравих сердечок.

Цікавою культурно-мистецькою подією стало театралізоване дійство «Відлуння голосу любові», у якому взяли активну участь студенти першого курсу (Кіяшко О., Волик Є., Безотосна Е.), другого курсу (Конюшенко А., Александрова Є., Вишня Д., Мартинченко, Струков В., Антоненко А., Мартиненко К., Павлов Д., Сай Д., Коряк Д., Бєсєдін В., Лукомінська В.) та третього курсу (Бабак Д.). З завороженою цікавістю та бурхливими оплесками глядачі зустріли молодих артистів під час виконання сцен уривків з різних творів, пісень, що мелодійно лились та передавали глибину почуттів героїв. Посмішки та сміх викликали герої театралізованої вистави англійською мовою за мотивами п’єси М. Старицького «За двома зайцями» та романтичні Ромео і Джульєта. Завершив театралізоване дійство запальний танець Бабак Дарини.

Вітаємо зі святом! Бажаємо Вам, дорогі студенти та викладачі, всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

 
Top