Розпочав свою роботу студентський speaking club!

44450140_2239168122969934_6444050604569395200_nДавно відомим є той факт, що пізнати іншу мову можливо не лише за допомогою теоретичних, а і з практичних навичок. Одним із найкращих форматів вивчення іноземної мови є speaking club – розмовна дискусійна група, учасники якої об’єднані спільною метою – доскональним володінням мовою.
Тож за спільних зусиль студентського та викладацького колективу у Полтавському юридичному коледжі відбулося перше заняття у форматі speaking club. Тепла та затишна атмосфера лише сприяла цьому.


Учасники відзначили основні особливості даного формату, серед яких:
– мінімум підготовки;
– жодних домашніх завдань;
– нові думки та нові друзі, об’єднані однією метою – вивченням англійської;
– доступність для студентів.


Захід був цікавий і тим, що на ньому присутні так звані native speakers – носії мови, які навчають у простому спілкуванні. Також заняття будуть проходити не лише із залученням спікерів, а і за допомогою перегляду фільмів мовою оригіналу, що дозволяє поповнити свій словниковий запас, опанувати структуру речень, особливості вживання англійських фразеологізмів і просто розслабитись за переглядом улюбленого фільму.
Наприкінці студенти подякували запрошеним фасилітаторам та висловили свої очікування на подальший розвиток даного формату занять.

 
Top