Розпочав роботу І Харківський міжнародний юридичний Форум «Право та проблеми сталого розвитку в глобалізованому світі»

3 жовтня 2017 року у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого розпочав роботу І Харківський міжнародний юридичний Форум «Право та проблеми сталого розвитку в глобалізованому світі».

Захід організовано Харківською обласною державною адміністрацією, Національною академією правових наук України, Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» і Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Відкриваючи 1 Міжнародний юридичний форум, доктор юридичних наук, професор, академік Національної академії правових наук України, ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Василь Тацій привітав учасників з початком його роботи та подякував за згоду взяти у ньому участь.

Зі вступним словом до учасників Форуму звернулася голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, яка передала вітання від Президента України Петра Порошенка і від себе особисто.

Вітаючи учасників з відкриттям І Харківського міжнародного юридичного Форуму, Генеральний прокурор України Юрій Луценко  відзначив, що не дарма саме Харків – юридичну столицю країни – було обрано для проведення подібної масштабної події.

Також з вітальними словами виступив Міністр юстиції України Павло Петренко.

Крім того, учасників заходу привітали Віце-президент Національної академії наук України Сергій Пирожков, Перший заступник Голови СБ України – начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України Павло Демчина, Координатор проектів ОБСЄ в Україні Вайдотас Верба, керівник програми USAID «Нове правосуддя» Девід Вон та ректор Університету Миколаса Ромеріса (Литва) Алгірдас Монкевічюс.

На відкритті форуму були присутні т.в.о. директора  Полтавського юридичного коледжу  Старостіна Любов та викладачі коледжу, які приймуть участь як у роботі основних панельних дискусій, так і у додаткових заходах за основними темами форуму.

 

 
Top