Про медичну реформу: експертна думка

Переваги навчання у Полтавському юридичному коледжі – очевидні! Кожна лекція старанно планується викладачами, які намагаються не просто викласти основний матеріал, а ще і звернути уваги на останні тенденції у державних процесах. Крім того, викладачами проводяться організації зустрічей студентів з практикуючими юристами, представниками органів влади, експертами тощо.

3 4

У межах лекції з адміністративного права на тему «Адміністративно-правові засади управління у медичній сфері» до студентів ІІІ курсу завітав старший аналітик Інституту аналітики та адвокації Олександр Ткаченко. Він розповів про основні новації у медичному реформуванні, звернув увагу на нормативно-правове регулювання даного питання, пояснив, які основні етапи реформи та в чому полягає її зміст.

Експерт презентував основні напрямки діяльності новоствореного органу – Національної служби здоров’я України. Не обійшлося і без аналітики та статистичних даних. Спікер оперував цифрами щодо гарантованого пакету медичних послуг та ліків, обсягу державного фінансування на медичну галузь до та після започаткування реформи. Не дивно, що виступ експерта викликав бурхливе обговорення та численні питання від студентів, оскільки було надзвичайно цікаво та пізнавально!

 
Top