Проведено тренінг «Ефективна комунікація» спікером та почесним гостем була Олена Володимирівна Демяник, начальник відділу психологічного забезпечення НУНП в Полтавській області, капітан поліції

IMG-f9ce854e73cafeba70e45e027e902e53-V

Професія юриста є однією з найскладніших, тому що вона передбачає роботу безпосередньо з людьми. Спілкування є важливою частиною нашого життя, а життя юриста майже повністю складається з комунікаційних процесів. Окрім знання законодавства, юристу також необхідно мати навички спілкування з різними людьми.

Усі люди мають свій характер та відповідно тип темпераменту. До кожної людини в нашому житті необхідно знаходити підхід, а ми, як юристи, у своїй роботі будемо робити це кожного дня.

Так як вміння спілкуватися є невід’ємною частиною нашої професії, 6 лютого в Полтавському юридичному коледжі було проведено тренінг, на якому були присутні студенти групи ПК-43-А. На тренінгу під назвою «Ефективна комунікація» спікером та почесним гостем була Олена Володимирівна Демяник, начальник відділу психологічного забезпечення НУНП в Полтавській області, капітан поліції.

На тренінгу гостя розповіла студентам про специфіку ефективної комунікації для майбутніх юристів, вміння знаходити спільну мову з будь-якою особою, незалежно від віку, статі, рівня матеріального забезпечення та психотипу особи. Важливою темою, яка порушувалася на тренінгу була необхідність вміння спілкуватися не тільки для юристів, а і для всіх людей загалом. Тренінг був насичений практичними порадами та цікавими методами, які необхідні та можна застосовувати і використовувати в життєвих ситуаціях з урахуванням психологічних особливостей та типу темпераменту особистості, а також у майбутній професійній діяльності. Студенти також мали змогу ознайомитися з навичками швидкої релаксації, пізнали особливості встановлення довірливих відносин з майбутніми потенційними клієнтами.

Студенти дуже вдячні Олені Володимирівні за цікавий тренінг, за отриману корисну інформацію, яка так необхідна їм не тільки для подальшої професійної діяльності, а і у повсякденному житті.

 
Top