Привітання ректора Університету Анатолія Гетьмана з Новим Роком та Різдвом Христовим

ng_montazhnaya-oblast-1-kopyya-800x420

Шановні викладачі, співробітники та студенти!

Сердечно вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічні свята – завжди особливі для кожного з нас. Так уже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року, що минув, і будуємо плани на майбутнє. Це свята надій, оптимізму та великих очікувань, час, коли збуваються мрії!

2021 рік хоч і видався не надто легким, однак був сповнений знаковими подіями і новими досягненнями – він подарував нам радість зустрічей, відкриттів і перемог. Нам є чим пишатися і чому радіти в ці передноворічні дні! Сподіваюся, що в 2022 році ми не лише збережемо старі традиції, а й започаткуємо нові.

Нехай наступний рік стане роком нових звершень, досягнень, єдності і процвітання. Упевнений, що на нашу країну й Університет очікує світле майбутнє та стабільний розвиток.

Хай чарівні зимові свята подарують вам радісний настрій та здійснення найзаповітніших мрій. Щиро бажаю, щоб у ваших душах ніколи не згасав вогонь надії, любові і добра, а дорогу у майбуття осявала яскрава Різдвяна Зірка, даруючи життєву силу і натхнення на здійснення усіх задумів, сподівань, професійних досягнень та творчих здобутків!

Зичу здоров’я вам та вашим близьким, тепла й злагоди, гармонії та миру!

Щасливого Нового Року і веселого Різдва!

 

Ректор Університету
Анатолій ГЕТЬМАН

 
Top