Привітання ректора Університету Анатолія Гетьмана з Днем Державного Прапора України

Переглянути Привітання ректора Університету Анатолія Гетьмана з Днем Державного Прапора України можна за посиланням

На честь Дня Державного Прапора України та  нагоди 30-річчя незалежності України на оглядовому майданчику науково-бібліотечного комплексу Університету піднято синьо-жовтий стяг. У церемонії, яка стала вже доброю традицією, взяли участь члени ректорату, керівники навчальних і структурних підрозділів вишу, а також курсанти та студенти.

foto-yks-057-900x500

Урочистий захід відкрив ректор Університету Анатолій Гетьман. У своєму звернені він привітав усіх з державним святом та побажав миру, добра та злагоди.

Святкування продовжено низкою заходів Інституту підготовки юридичних кадрів для СБ України. Під звуки Державного Гімну України, 23 серпня найкращі курсанти відповідно до рейтингу провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України біля адміністративної будівлі Інституту. Того ж дня, першокурсники підняли синьо-жовтий стяг на курсі первинної військової підготовки, адже у повазі до національних символів виявляються громадська свідомість, вміння та готовність об’єднати сили і подолати виклики та загрози, що випали на долю нашої держави. Також серед першокурсників була проведена патріотична естафета «Тримай прапор», мета якої була не лише проявити швидкість, силу та спритність, а і сформувати почуття патріотизму, гордості за свою країну та її досягнення.

 
Top