Привітання в.о. ректора Василя Тація з 216-ю річницею від дня заснування Університету

Шановні студенти, викладачі та співробітники!
Щиро вітаю вас із 216-ю річницею від дня заснування Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого! За цей час наш виш із відділення моральних та політичних наук Харківського імператорського університету перетворився на сучасний науково-освітній центр із потужною матеріально-технічною базою, новітніми технологіями і творчим підходом до навчання.
Безперечно, усі ті здобутки, якими пишається Університет, є результатом самовідданої праці його високопрофесійного колективу. Саме завдяки вашим активним пошукам створено наукові школи, визнані в усьому світі. Педагогічний талант, інтелектуальна енергія дали змогу виплекати багато поколінь висококваліфікованих правників, серед яких знані далеко за межами України викладачі, науковці, керівники підприємств, держслужбовці, політики, бізнесмени. І це закономірно, адже в Університеті не лише здійснюють фахову підготовку, а й формують і виховують всебічно розвинуту, зрілу та працелюбну особистість.
Переконаний, що й за сучасних непростих умов такому досвідченому професійному колективу під силу не лише виконання відповідальних завдань в ім’я України, а й підкорення нових вершин.
Міцного вам здоров’я, мирного неба, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Бажаю вам добробуту, впевненості у завтрашньому дні, віри й оптимізму в кожній справі. Зі святом!
В.о. ректора Національного юридичного університету

імені Ярослава Мудрого

Василь Тацій

#nlu #нюу

 
Top