Привітання від ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого до 8 березня

💐Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітники Університету, сьогодні Україна відзначає чудове свято жіночності, краси і ніжності – 8 березня!
💐Хочу привітати кожну маму, бабусю, дружину, доньку, онуку з цим світлим днем і подякувати за любов, підтримку та турботу, яку ви даруєте щодня. Теплі обійми, ласкаві очі, добра порада, світлі спогади дитинства – це безцінний скарб, подарований нам Жінкою, джерело наснаги і сили на все подальше життя.
💐Жіноча мудрість, ніжність, доброта та безкорисливість здатні змінювати світ навколо нас, робити його добрішим і справедливішим. Одночасно ви маєте величезну силу, непересічну стійкість, незбагненну витривалість, коли настає лиха година, і життя, яке ви даруєте планеті, необхідно захищати. Вже два роки поспіль прекрасна стать героїчно боронить державу від окупанта, збирає мільйони гривень на допомогу ЗСУ, рятує з-під обстрілів людей і тварин, лікує тіло і душу поранених. Ви є уособленням самої України – незламної, милосердної, вільної, талановитої!
💐Запевняю, сьогодні кожен захоплюється українською жінкою, її внутрішньою силою і тендітною ніжною красою, глибиною її любові до ближнього, з якою вона здатна обійняти світ і подарувати віру у добро та Перемогу. Дякую вам, наші Берегині!
💐У цей святковий день зичу миру і душевної рівноваги, наснаги для нових звершень, міцного здоров’я, сімейного затишку, щасливих посмішок. Вірю, зовсім скоро прийде жадана весна, і лютий, що триває вже понад два роки, нарешті скінчиться. І ця весна буде присвячена вам, наші незламні, натхненні, найкращі у світі, Українки!
Ректор Університету Анатолій Гетьман
420193835_849416440530219_2324105375116414812_n
 
Top