Полтавський юридичний інститут запрошує осіб, які здобули освітньо- кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст», у тому числі, з будь-якої іншої спеціальності та мають бажання продовжити навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» спеціальності 081 «Право»

Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого запрошує осіб, які здобули освітньо- кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст», у тому числі, з будь-якої іншої спеціальності та мають бажання продовжити навчання для здобуття ступеня «Бакалавр» спеціальності 081 «Право» освітньої програми «Право» за денною і заочною формами навчання.

Інформація для майбутніх абітурієнтів та їх батьків розміщена на офіційному сайті за адресою http://pli.nlu.edu.ua/, а також у соціальних мережах Instagram, Facebook та YouTube, де усі бажаючі зможуть:

  • побувати на віртуальній екскурсії нашим навчальним закладом, ознайомитися із умовами, в яких студенти Полтавського юридичного інституту навчаються та відпочивають: навчальні аудиторії, гуртожиток, бібліотека, спортивний зал, басейн;
  • переглянути запис Дня відкритих дверей та впевнитись у перевагах вступу саме до Полтавського юридичного інституту;
  • ознайомитись із правилами прийому, перспективами працевлаштування після здобутої освіти у Полтавському юридичному інституті.

Також запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до проведення дистанційно «Дня відкритих дверей», початок відбудеться об 11 год. 00 хв. 29 травня 2021 року за наступним посиланням:

ZООМ-конференція

https://us02web.zoom.us/j/83764977582?pwd=bDhXTDRhcXp3ZnEyVDFDdTMwWTQxZz09

Ідентифікатор конференції: 837 6497 7582

Код доступу: 750287

 

 
Top