Полтавський юридичний коледж на виставці-презентації навчальних закладів «Освіта»

29 листопада 2016 року Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував традиційну виставку-презентацію навчальних закладів «Освіта». Захід проходив у виставковій залі міського Будинку культури.

Полтавський юридичний коледж Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого  підготував експозицію, на якій представив інформацію про форми навчання, вимоги до абітурієнтів, спеціальності, за якими проводиться підготовка спеціалістів, а також презентував свої досягнення. Студенти розповідали майбутнім випускникам шкіл та їхнім батькам про коледж, пропонували ознайомитись з інформаційними листівками та буклетами навчального закладу. Також міським центром було організовано чудовий концерт для гостей виставкової зали у якому взяли участь студенти полтавських навчальних закладів.

На виставці також працювали спеціалісти Міського центру зайнятості, які надавали інформацію щодо працевлаштування, проводили анкетування по профорієнтації, що допомогає молоді зорієнтуватися при обранні майбутньої професії.

 
Top