Полтавський юридичний коледж долучився до впровадження проекту сприяння академічній доброчесності в Україні

3 жовтня 2017 р. члени Координаційної ради молодих юристів Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, серед яких і студенти Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, мали можливість відвідати лекцію та пройти тренінг, присвячений актуальній у контексті прийняття нового Закону України «Про освіту» темі академічної доброчесності.

Координатор проекту сприяння академічній доброчесності в Україні SAIUP Тарас Тимочко розповів нам про свій проект та його важливість. На загальній лекції ми дізнались про становлення інституту академічної доброчесності, що це є важливим для нашого майбутнього, для нашого коледжу зокрема та інших ВНЗ загалом.

На лекції було дуже багато учасників, студенти нашого коледжу активно брали участь в обговоренні теми. А після лекції ми мали можливість бути присутніми на тренінгу, де нам розповідали по важливість існування кодексів честі, зокрема у ВНЗ, а також про наші можливості долучитись до їх створення. Наприкінці тренінгу ми попрактикуватися у вирішенні типового спору, що стосується питання академічної доброчесності.

Усім учасникам дуже сподобалось послухати таку цікаву інформацію, це дійсно корисно для кожного з нас. Вдячні нашим гостям за можливість пройти тренінг, взяти участь в обговоренні та у грі. Ми отримали шквал гарних і позитивних вражень і з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

 
Top