Перший благодійний новорічний студентський бал «Небайдужі серця»

19 грудня о 15:00 в стінах Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного інституту імені Ярослава Мудрого відбулося дійство, на яке всі давно чекали – I благодійний новорічний студентський бал «Небайдужі серця».

Вечірні сукні, смокінги, гарні емоції , запальні танцювальні майстер-класи – усе це та багато інших сюрпризів створили новорічну атмосферу.

У ході концертної програми відзначили найкращих студентів, які отримали грошові премії. Також відбулося нагородження групи за кращий відеоролик на тему: “Чому подобається навчатися у Полтавському юридичному коледжі?”. Перемогу здобула група ПК-22-А, яка отримала солодкий приз.

Бал чарував своєю музикою, жартівливими сценками, піснями та танцями, у яких кружляли і викладачі, і студенти.

Протягом вечора журі обрали Короля і Королеву новорічного балу. Ними стали студенти групи ПК-33 – Непом’ящий Ігор і Дрижд Ярослава. Також присутні визначили  пару глядацьких симпатій. Це – студенти групи ПК-21 Андрієвський Ілля і Вишня Діана.

Сучасна молодь проводить вільний час з користю. Відпочиваючи, студенти допомагають тим, хто цього потребує. Усі благодійні кошти, зібрані під час балу, будуть перераховані до дитячого відділення Полтавського обласного туберкульозного диспансера.

 

 
Top