Нова театралізована програма «Душі ніхто не бачить» театру «Anastasis»

25 жовтня актова зала коледжу не змогла вмістити охочих переглянути театральне дійство у виконанні акторів аматорського театрального колективу «Anastasis», який очолює  Тарас Духовний. Театр «Anastasis»  – багаторазовий  учасник та переможець  Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів і фестивалів,  брав участь у конкурсі аматорського мистецтва, який відбувався в Прибалтиці, де здобув справжнє визнання глядачів та отримав відзнаку журі. Колектив театру  –  лауреат премії імені Володимира Галактіоновича Короленка у номінації «За активну участь в громадському та культурному житті міста».

Талановитий режисер і актор Тарас Духовний разом зі своїми акторами проводить просвітницьку роботу серед шкільної та студентської молоді, відкритий до співпраці, налаштований на нові цікаві зустрічі з тими, хто розуміє прекрасне, хто здатний відчути силу і красу слова, хто може відчувати серцем.

Нова театралізована програма «Душі ніхто не бачить» за мотивами творів українських класиків Лесі Українки, Івана Франка, Олеся Гончара, Ліни Костенко  у виконанні Тараса Духовного та Олександри Волакової  не залишила байдужими глядачів у залі, які відчули силу слова  Ліни Костенко,  переживань її героїні Марусі Чурай, зі сльозами на очах слухали сповідь Єльки з роману О. Гончара «Собор».

Сподіваємося на нові творчі зустрічі з акторами театру «Anastasis», щоб вкотре мати можливість долучитися до світу Прекрасного.

 
Top