Наші майбутні юристи на екскурсії до Верховної Ради України

08 листопада 2017 року студенти Полтавського юридичного коледжу відвідали Верховну Раду України.

Народний депутат України Кишкар Павло Миколайович розповів студентам про структуру, повноваження та завдання цього найвищого законодавчого органу нашої держави, розповів про сторінки історії українського державотворення.

Студенти побували у сесійній залі, побачили, як працюють народні обранці, дізналися історію художнього полотна «Державотворення», на якому відображено момент прийняття Акту проголошення незалежності України. 

Цей день був насичений враженнями не лише від екскурсії до Верховної Ради України. Спочатку студенти відвідали Звіринецькі печери, які розкинулися на мальовничих схилах Дніпра. Це – одне з найзагадковіших місць Києва, стародавня святиня, яка дозволяє глибоко зазирнути в історію печерожительства в українських монастирях, зокрема в самій Лаврі. Екскурсанти пройшли печерами, у яких колись проводили весь свій час у молитвах монахи та ховалися жителі Києва у періоди лихоліть. 

Відвідування «Національного музею історії України у Другій світовій війні» не залишило байдужим нікого. Мільйони людських жертв, солдатські вдови, сироти, зруйновані будинки та життя з муками, слізьми та стражданнями – це наслідки Другої світової війни. Експозиції музеї нагадують нам про ті роки, які потрібно пам’ятати, щоб не повторювати.

Завершився день, проведений у Києві, прогулянкою Хрещатиком.

 
Top