Наше знайомство з Полтавським окружним адміністративним судом!

Студенти Полтавського юридичного коледжу та за сумісництвом консультанти Навчально-практичної лабораторії «Юридична клініка» Lex Qourum» відвідали Полтавський окружний адміністративний суд в рамках Дня відкритих дверей.
Головний спеціаліст – прес-секретар суду Ольга Синяговська провела екскурсію приміщенням суду, ознайомила студентів із його діяльністю та інноваційними підходами, які впроваджуються в його роботі. Також студенти зустрілись із керівником апарату суду Євгенієм Зіненком, який надав відповіді на запитання щодо організації роботи установи, особливостей системи адміністративного судочинства в Україні, проблем і перспектив судової реформи. Учасники заходу дізнались про принципи функціонування структурних підрозділів установи.

viber image 2019-02-27 , 15.30.27

Після ознайомлення з роботою суду студенти були присутніми у судовому засіданні з розгляду адміністративної справи під головуванням судді Ольги Гіглави.
Висловлюємо вдячність керівництву Полтавського окружного адміністративного суду за організацію та проведення заходу, адже завдяки такому знайомству студенти доповнили теоретичні знання про специфіку діяльності суду своїм особистим досвідом і враженнями!

 
Top