Місячник профілактики негативних явищ серед молоді у Полтавському юридичному коледжі

З початком нового навчального року у Полтавському юридичному коледжі розпочалася робота з профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі. У рамках цього заходу були організовані зустрічі із представниками різноманітних відомств та благодійних організацій.

Так, старший інспектор сектору управління превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області Горобій В.С. розповів студентам першого курсу про напрями роботи свого підрозділу, говорив про особливості адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх, наводячи приклади реального застосування санкцій до винних. Бесіда проходила у дружній атмосфері, слухачі активно залучались до обговорення, приймали участь у дискусії. Горобій В.С. вкотре запевнив молодь не вчиняти правопорушень та суворо дотримуватись норм закону.

БО «Світло надії» також долучилася до профілактичної роботи. Представники цієї благодійної організації вже не вперше приходять до Полтавського юридичного коледжу. На цей раз вони завітали до нашого навчального закладу із лекціями на тему: «Профілактика ВІЛ інфекції», а також «Небезпечність тютюнової, алкогольної і наркотичної залежності». Студенти переглянули відео-ролики на відповідну тематику, подискутували та отримали відповіді на запитання, які їх цікавили і безперечно зробили висновки щодо необхідності ведення безпечного та здорового способу життя.

Адміністрація та викладачі Полтавського юридичного коледжу висловлюють щиру вдячність усім учасникам, що долучилися до профілактичної роботи. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

 
Top