«Мені є що сказати»

Продовжуючи традицію «Викладач і студент – єдиний тренд», викладачі та студенти Полтавського юридичного коледжу 24 січня взяли участь у вечірці «Мені є що сказати», влаштованій в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені О. Гончара та присвяченій 80-літтю Володимира Семеновича Висоцького, відомого поета, барда і актора.

Кажуть, що Володимир Висоцький жив так, як писав свої вірші і співав пісні. Можна скільки завгодно творити з нього легенду і робити з нього пам’ятник. Але є абсолютно реальний Висоцький, якого може зрозуміти кожен з нас. Цей Висоцький назавжди зберігся в клаптиках рідкісних відеозаписів і кінохроніки, у текстах його віршів і пісень, його голосі. І ось там він справжній. Можна включити запис і побачити все своїми очима.

Побачити, відчути, як співав, писав та жив Висоцький, прийшло чимало шанувальників його таланту. Автором сценарію та одним з ведучих цієї вечірки був Андрій Осадчий. На дні народження улюбленого поета, актора і барда Ольга Шеховцова та Денис Гриневич дуетом виконали пісню «Лирическая», а Марія Колпак, Вікторія Огієнко та Анна Старченко прийшли підтримати викладачів і студентів коледжу.

Від вечірки у всіх – викладачів і студентів – залишилися тільки гарні враження!

 
Top