«Любов – душі найвищий злет»

Кажуть, що кохання приходить не до всіх, тому що кохати — не тільки насолоджуватися, тішитися своїм щастям; кохати — це віддавати тепло, ласку, доброту найдорожчій людині. Студенти Полтавського юридичного коледжу 14 лютого зібралися на тематичний вечір «Любов – душі найвищий злет», присвячений Дню закоханих. 

Зала була оповита чарівним почуттям, що надходило від чудових віршів, романтичних, переповнених любов’ю пісень під акомпанемент гітари та скрипки. Студенти згадали відомі твори класиків української та світової літератури Вільяма Шекспіра, Р.Тагора, Петрарки, Данте, Пушкіна, І.Я. Франка, М. Старицького, Г. Квітки-Основ’яненка, М. Рильського, В. Сосюри, Лесі Українки, Ліни Костенко, В. Симоненка, М. Цвєтаєвої, Б. Пастернака, А. Ахматової, Р. Рождественського, С. Єсеніна, кружляли у чарівнім танці під ніжні мелодії.

Кохання завжди було, є і буде тим почуттям, що єднатиме нас, незважаючи ні на що. Це океан бурхливих почуттів, і коли у ньому зустрічаються два кораблі, вражені стрілою Амура, то їхня доля очевидна. У цьому світі змінне все, окрім найвищих істин, зокрема і потреби у любові.

Тож і нехай цим світом правлять почуття розуму, чистоти, честі, гідності, а найголовніше – любові!

 
Top