Круглий стіл “Презумпція правоти поліцейського: захист громадян чи порушення їх прав і свобод”

9.12.2016 року у рамках Всеукраїнського тижня права Полтавським юридичним коледжем НЮУ ім. Ярослава Мудрого було проведено круглий стіл “Презумпція правоти поліцейського: захист громадян чи порушення їх прав і свобод”. За участю адвокатів, суддів, прокурорів, представників громадських та благодійних організацій було обговорено ці непрості тези, оцінено зміни до законодавства, в тому числі й результати правоохоронної реформи в цілому. Гості заходу поділилися власними думками відносно того, чи є реальний шанс у такої реформи.

Головною метою проведення круглого столу було посилення діалогу і обміну досвідом між науковцями, громадськими організаціями, владою і експертами в галузі права, та проведення дискусії на теми:

  • доцільність прийняття поправок до законів, що регулюють правоохоронну діяльність;
  • необхідність посилення повноважень поліцейських;
  • проблеми захисту та дотримання прав і свобод людей.

Крім того, на заході відбулося урочисте відкриття юридичної клініки, а також підписання Меморандуму про співпрацю з Регіональним центром з надання вторинної правової допомоги.

Організаційний комітет круглого столу висловлює щиру вдячність усім учасникам і сподівається на подальшу плідну співпрацю!

 
Top