З 12 по 16 лютого 2018 року у коледжі проходив тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін

З 12 по 16 лютого 2018 року у Полтавському юридичному коледжі проходив тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, що був насичений цікавими заходами, до яких було залучено широке коло студентів. 

У рамках тижня було проведено відкриті заняття, на яких викладачі демонстрували свою педагогічну майстерність, вміння вести заняття відповідно до сучасних вимог. Практичні заняття з української мови «Лексичне багатство української мови» (викладач Корнет А.В), з астрономії «Вивчення рухомої карти зоряного неба» (викладач Олійник Т.М.) проведені на високому рівні.

икладачі Корнет С.О. та Константінова Н.О. підготували бінарне заняття з англійської мови та зарубіжної літератури «Життя і творчість М. Булгакова. Проблематика та система образів роману «Майстер і Маргарита». Під час занять педагоги продемонструвала вміння застосовувати інтерактивні та інноваційні технології навчання, особливо метод презентацій, ігрові моменти, можливості аудіо- та відеотехніки, що вмотивовувало студентів до навчання, до активної розумової діяльності.

Протягом тижня працював науковий магазин , де кожен охочий міг виконати завдання з будь-якого предмета і отримати за правильну відповідь можливість «купити» оцінку чи відпрацювання з будь-якої дисципліни у коледжі. Роботу цього магазину організували Крайсвітня Ю.В. та Рудь О.В.

14 лютого – День святого Валентина. Тому окремі заходи були присвячені темі кохання. Олійник Т.М. організувала зустріч з психологом Полтавського міського центру соціальних служб на тему: «Кохання чи закоханість?». Крайсвітня Ю.В. та Рудь О.В. провели скрапбукінг з виготовлення листівок «Зроблено з любов’ю». Ці листівки, а також власноруч виготовлені солодощі були реалізовані на благодійному ярмарку, проведеному спільно зі студентською радою коледжу. 

Студенти Полтавського юридичного коледжу 14 лютого зібралися на тематичний вечір «Любов – душі найвищий злет», присвячений Дню закоханих. Зала була оповита чарівним почуттям, що надходило від чудових віршів, романтичних, переповнених любов’ю пісень під акомпанемент гітари та скрипки. Студенти згадали відомі твори класиків української та світової літератури, кружляли у чарівнім танці під ніжні мелодії. Цей тематичний захід підготували викладачі української філології корнет С.О. та Корнет А.В.

Справжнім дарунком для наших студентів і колег від викладачів циклової комісії загальноосвітніх дисциплін стала прекрасна фотозона до Дня святого Валентина. Ця краса створила святкову атмосферу і подарувала гарний усім настрій.

У коледжі протягом тижня проводився конкурс студентських творчих робіт «Проби пера», який організували викладачі Корнет С.О., Корнет А.В. Учасники змагалися у двох номінаціях: «Любов – душі найвищий злет» та «Загальноосвітній предмет у дзеркалі слова». У конкурсі брали участь студенти всіх курсів. Переможцем у номінації «Загальноосвітній предмет у дзеркалі слова» стала студентка групи ПК-12-А Бардакова Поліна. А у номінації «Любов – душі найвищий злет» перемогу здобули Пономаренко Надія (ПК-32-А), Моцаренко Анастасія (ПК-12-А), Швидка Анна (ПК-14). 

Викладач фізичної культури та фізичного виховання провів спортивні змагання «Веселі старти» серед студентів I-III курсів. Кожен курс представляла команда з трьох хлопців та трьох дівчат. Змагання відбувалися в декілька турів, у яких команди виконували різні вправи та завдання. Також проведено цікаве опитування на спортивні теми для учасників, які отримали за це додаткові бали. Переможцем у змаганні стала команда III курсу. 

Дякуємо викладачам циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, студентам – учасникам проектів, адміністрації коледжу за підтримку в організації тижня, усім глядачам та вболівальникам.

 
Top