Зустріч із заступником Міністра інформаційної політики Дмитром Золотухіним та із радником Міністра інформаційної політики, Героєм України Володимиром Жемчуговим

9 квітня 2019 року студенти II курсу Полтавського юридичного коледжу разом з викладачем Корнет Анжелою Валентинівною відвідали Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, де відбулася зустріч із заступником Міністра інформаційної політики Дмитром Золотухіним та із радником Міністра інформаційної політики, Героєм України Володимиром Жемчуговим.

Під час спілкування зі студентами Володимир Жемчугов поділився власними спогадами з війни, адже з травня 2014 року він був організатором і активним учасником руху опору проти російської окупації на Луганщині. Із 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року перебував у полоні бойовиків так званої ЛНР. У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці.

Тепер Жемчугов – відома людина, є радником міністра інформаційної політики України, зустрічається з молоддю, розповідає про пережите і закликає не бути сторонніми спостерігачами того, що відбувається зараз в Україні. Зустріч була проведена у форматі «відкритого мікрофона» – кожен охочий зміг задати своє питання. Під час заходу презентували стрічку «Бранці Кремля», зняту на замовлення Міністерства інформаційної політики України. Наприкінці зустрічі студенти отримали диски з фільмом та інші інформаційні матеріали.

 
Top