Зустріч студентів із воїном-учасником АТО

 Нині  десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

         З метою виховання в молоді патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників 11 травня 2017 року в Полтавському юридичному коледжі організували зустріч студентів із майором Олександром Зелінським, який брав участь у АТО.          Запрошений гість вже встиг побувати на війні та зустрітися зі смертю. Це людина  сильної волі, міцного характеру, впевнена в собі, справжній патріот України. Офіцер ділився зі студентами спогадами, розповідав про пережите за час, проведений в зоні АТО. Чоловік своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання студентів, запрошений намагався у доступній формі розповісти студентам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило їх.

         Олександр Зелінський щиро подякував студентам за те, що вони морально підтримують їх. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

         Запрошений учасник АТО почув від викладацького колективу та молоді щирі слова подяки і шани.

 
Top