Заходи у рамках тижня Безпеки дорожнього руху

Відповідно до   статті 11 Закону України «Про дорожній рух» та наказу Міністерства освіти і науки України № 1/9-121 від 10.03.2016 року протягом

21 квітня – 22 травня 2016 року у Полтавському юридичному коледжі проводились заходи, що формували в студентів навички безпечної поведінки на вулично-дорожній мережі, виховували свідоме ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнювали позитивний імідж новоствореної патрульної поліції.

Було проведено різні тематичні заходи:

  1. Зустріч із представниками новоствореної патрульної поліції, які поділилися історіями своїх насичених буднів, особливостями роботи, продемонстрували службовий автомобіль та оснащення, яким вони користуються у своїй роботі (групи ІІ курсу, Полтава К.О.).
  2. Виготовлено плакати «Безпека дорожнього руху», які пропагують закріплення та дотримання правил безпечної поведінки на дорозі, в транспорті (групи І та ІІ курсів, Кочерга К.С.).
  3. Вікторину «Обережно: пішохід!», що формувала дбайливе ставлення студентів до власної безпеки на дорозі (група ПК-12-А, Олійник Т.М.).
  4. Лекцію «Безпека на дорозі, у транспорті та залізничних коліях» (групи І курсу, Цапков Д.В.), на якій ведучі поінформували  учасників навчального процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та про необхідність стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму, попередили про небезпечну поведінку на вулицях і дорогах, залізничних коліях, запропонували неухильно використовувати шоломи та ремені безпеки при користуванні транспортними засобами у якості пасажира, дотримуватись швидкісного режиму та  правил дорожнього руху.

Безпека дорожнього руху є важливою суспільною проблемою в Україні. То ж давайте долучимося до її вирішення та збережемо своє життя і життя близьких нам людей.

 
Top