Енергійний та позитивний День здоров’я!

21 вересня всіх студентів та викладачів коледжу поєднало традиційне святкування Дня здоров’я. Щорічною локацією для проведення заходу став Прирічковий парк на березі річки Ворскла.

Із вступним словом до всіх звернулася директор коледжу Старостіна Любов Леонідівна. Вона представила склад журі у різноманітних конкурсах, а також усі учасники перейняли від промови позитивний настрій на весь день. 

Спочатку кожна група-команда мала представити на загальному зібранні свою назву, девіз та туристичну пісню, що розігріло азарт серед усіх охочих. Проте сьогодні не було переможених, адже це свято покликане єднати студентів та виховувати найкращі моральні якості. О 10:00 розпочалися масові конкурси.

У програмі свята було що відвідати: це і естафети та інтелектуальні конкурси, конкурс «Міс Осінні барви», де учасниці плели чудові осінні віночки та брали участь у творчому конкурсі (декламували авторські вірші, співали та танцювали). Окрім цього, були також і конкурс на перетягування линви і кращу туристичну страву.

Новинкою цього разу став конкурс на найкращого рибалку, що викликав неабиякий ажіотаж серед зацікавлених. Загалом свято здоров’я пройшло вдало, і кожен після конкурсів зміг отримати насолоду.
Загальне шикування для нагородження теж відбулося під прапором осіннього позитиву та щастя.

Жодна з груп не залишилася без відзнаки у тому чи іншому конкурсі, а ще команда танцівниць нашого коледжу «Містерія» за бездоганні виступи, участь у конкурсах та роботу протягом усього року отримала грошові винагороди. Цей захід у серці кожного учасника залишив лише гарні спогади та чудовий настрій на весь наступний навчальний рік. 
До нових зустрічей у Прирічковому парку!

 
Top