Дорогі студенти Полтавського фахового коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого!

 

photo_5458796811109122331_y

Нині ми відзначаємо 218 років з дня заснування Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та день, що об’єднує молодь усього світу. Наше майбутнє залежить саме від вас, сповнених надіями, оптимізмом та енергією людей. Студенство завжди було і залишається найбільш волелюбною частиною нашого суспільства, ваша думка завжди має значення. Вірю в те, що саме теперішні студенти стануть рушійною силою позитивного розвитку і відбудови нашої країни, пишаюся тим, що маю змогу працювати з вами у ці важкі часи.

І хоча цей день затьмарений воєнним станом у державі, ви залишаєтеся тим світлим променем, що надихає навчати, проживати кожний день відповідально, волонтерити, донатити й бути просто комусь корисним.

Бажаю, щоб у ваших серцях завжди знаходилося місце для теплих студентських спогадів про роки, проведені у коледжанській спільноті однодумців. Впевнена, що ваша сміливість навчатися не зважаючи на усі перешкоди, стане запорукою нових звершень, а креативні ідеї дадуть поштовх для досягнення нових неймовірних цілей та розквіту нашої мирної і величної України! Зі святом, любі, з Міжнародним днем студента!

З повагою і ❤️ до вас,
директорка коледжу Любов СТАРОСТІНА

 

 
Top