Дорогий колективе Полтавського фахового коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого!

44404ee2-41b8-4442-a6d1-3c9c767bec9e

 

Нині вся Україна відзначає День працівника освіти – свято,  що здавна асоціюється з роботою вчителя, педагога, забуваючи про те, що насправді освіта – це невтомна праця багатьох людей різного фаху, які натхненно працюють для наступних поколінь.

Так сталося, що наш колектив поєднав педагогів і юристів, вчителів і адвокатів, викладачів і наставників. Два свята – День працівників освіти і День юриста, які започатковано Указами Президента України саме в жовтні. Для нас це дуже важливо, адже ми з’єднали два напрями, що кардинально різняться підходами у роботі, баченням ситуацій, вирішенням проблем, логікою рішень.

Та не зважаючи на це, ми стали однією командою, здатною творити дива, відкритою до інновацій, готовою ризикувати і досягати успіху. Пишаюся тим, що маю честь очолювати колектив людей, сповнених життєвих сил та невичерпної енергії, готових вірити і йти вперед, відданих молоді і нашій Україні!

У цей складний воєнний час ви натхненно працюєте для нашої країни, забезпечуючи її наступний розвиток і ріст, підтримуючи студентство, спрямовуючи та надихаючи їх жити, вірити  і будувати майбутнє.

Висловлюю вам усім щиросердну вдячність за неоціненний талант і покликання виконувати цю нелегку роботу. Хочу побажати миру, теплих дружніх стосунків, підтримки, родинного затишку, щодня пишатися результатами вашої праці!

Разом до Перемоги! Пліч-о-пліч до нових здобутків на освітянській ниві!

 З повагою, директор коледжу  Любов Старостіна

 
Top